درباره مجله

پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت، فصلنامه‌ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه حضرت معصومه (س) منـتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و یافته‌های پژوهشی در حوزه‌های مرتبط با حوزه مطالعات روانشناختی در سازمان و مدیریت را منتشر می‌کند (برای اطلاعات بیشتر محورهای موضوعی نشریه را ببینید). این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می‌نماید.

تذکر: از ابتدای سال 1403، با موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دوره توالی نشریه از دوفصلنامه به فصلنامه تغییر می‌یابد.

تاریخچه انتشار

در جهت توسعه فعالیت در حوزه‌های میان رشته‌ای و با توجه به اهمیت ویژه مسائل رفتاری و روان‌شناختی در موفقیت سازمان و به عبارت دیگر، با توجه به اهمیت بی‌بدیل عامل انسانی، نشریه پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت می‌کوشد برای ارتقای جایگاه تحقیقات رفتاری و روانشناختی در علم مدیریت به ترویج و گسترش مقالاتی که به شناخت روان و رفتار انسان در بستر سازمان مرتبط‌اند، بپردازد. با شناخت صحیح جعبه سیاه روان انسان است که می‌توان برای بهبود عملکرد سازمان، برنامه‌های اثربخشی را تدوین کرد. انتشار نتایج پژوهش‌ها در این حوزه با هدف افزایش سطح دانش نظری و کاربردی علاقمندان علوم رفتاری و مدیریت و همچنین متولیان سازمان‌ها از دستاوردهای فعالیت این نشریه علمی خواهد بود. این مجله بر اساس مجوز 93/30687 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می‌شود و طی نامه شماره 1402/992 مورخ 1402/03/13 در مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نمایه شده است. مجله با عنایت به گواهی شماره 20330-1401 مورخ 1402/10/27 کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای اعتبار علمی است که این اعتبار به شماره‎‌های پاییز و زمستان 1401 و بهار و تابستان 1402 تسری می‌یابد.

سیاست های مالی
هزینه های پردازش مقاله

از آنجا که صاحب امتیاز نشریه، دانشگاه حضرت معصومه (س)، تمامی هزینه های نشریه را تأمین می نماید، لذا بررسی و انتشار مقاله در نشریه پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت، هیچ هزینه ای برای نویسندگان ندارد.

هزینه اشتراک

پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

سیاست های دسترسی باز و کپی رایت

پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت یک فصلنامه با دسترسی باز است به این معنی که دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. این نشریه تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)  منتشر می شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند. در این نشریه نویسندگان تمامی حقوق (کپی رایت) را برای محتوای مقالات به طور نامحدود حفظ می نمایند.

سیاست های انتشار

پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت در بررسی و انتشار مقالات، پیرو کمیته اخلاق نشر(COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد. خط مشی اخلاقی نشریه به طور کامل در صفحه اخلاق نشر بیان شده است.

همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قوانین اخلاقی انتشار و دستورالعمل های اخلاقی، به http://publicationethics.org مراجعه کنید.

مقابله با سرقت ادبی

نویسندگان در زمان ارسال مقاله باید تعهد دهند که مقاله آنها حاصل یک کار پژوهشی اصیل است و در جای دیگری به هیچ زبانی منتشر و یا برای بررسی به نشریه دیگری ارسال نشده است. در این نشریه هر نوع سرقت ادبی غیراخلاقی است و غیرقابل قبول است. همه مقالات ارسالی با نرم افزار مشابهت یاب سمیم نور بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل و پس از آن به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند.

ویژگی های نشریه:
  • سال آغاز انتشار: 1394
  • حوزه  تخصصی: مطالعات روانشناختی در سازمان و مدیریت
  • نوع مقالات قابل انتشار: مقالات پژوهشی
  • وضعیت انتشار چاپی و الکترونیکی
  • کشور محل نشر:  ایران
  • ناشر دانشگاه حضرت معصومه (س)
  • دوره انتشار: فصلنامه
  • حداقل تعداد مقالات در هر شماره: 6 مقاله
  • زبان نشریه:  فارسی (چکیده انگلیسی)
  • نوع  داوری داوری تخصصی دو سو ناشناس و حداقل 2 داور
  • زمان داوری: یک تا دو ماه